Fredag

Björn vill ha mera luft i hjulen- Det såg ut att vara tung bana igår.

Bra resultat i går  på Örebro 2 vinster- Wir Ideal och New Generation, 3st 2:a platser och 3 st 3:djeplatser.

Regn nu på morgon, ganska lugn fortkörning ,  nästan bara styrketräning , bussen ska packas för Norge, 7 hästar ska tävla på Bjerke banan i morgon. Ja fikakorg är oxså viktigt, finns knappt tid att springa till kafét  (I Norge är snabbt mellan loppen) Det finns en norsk tips site som ska vara bra, heter Vinnarbongen- Vi får kolla där o se hur de rankar våra hästar på V75 Bjerke. Det går att växla till Norska pengar inne på Bjerke för den som inte hunnit ner till växlingskontoret  .

Mycke Frankrike i kväll- I Love Paris ( 20.15) och  Dynamic Dám (20.45  ),  båda tävlar om ca 200.000 i 1:a pris, loppen går att se på ATG live  och även på hemsidan. Samtidigt är det Sverige-Frankrike fotboll på TV.