Fredag Kväll

Olle han kör inte bara gräsklippare  röjer i en ravin, eller fixar en avloppsbrunn som står still.. Idag drog han till Årjäng som reserv för Björn som kör i Paris ikväll. 4st hästar på Årjäng 2 vann.   Rolex – 4 år bara , nu siktar vi mot Derbyt.  Vet Tornell som äger var lyrisk i telefon till Olle . Jula- stark som en oxe – vann från dödens.

Så trevligt här  på gården idag, fina Kenny ägare  som övernatt med sin husbil,  barnen var ” poliser” hela natten med golfbilen utanför vagnen.

Idag har Linn haft möte tårtor i alla former  ballonger sallader ,  allt för dina del  ägare – Imponerad av hennes energi, får fundera vad vi ska ge tillbaka. Hon är en energi spruta – En resa på trav får det bli.

Håkan / Janne på plats i morse , Björn åkte Frankrike torsdag morgon – kvala in en bäst vi har i träning i Frankrike på morgon, många sms  med + , måste ha varit bra   Caresa- 15.6

2 nya 1 åringar inköpta idag toppstammad häst + en  som Björn såg på betet när han besikta Bold Eagle avkomman  ( Som Kenny köpte)  den var  efter Enjoy lavec –  Viking Kronas mamma.