Midsommar Nja

Midsommar blir inte som vi brukar ha det, Lökene med blommor majstång + Årjäng o massa go mat. I år blir det så här.

Olle åker Rättvik torsdag tur o retur – Björn drar Frankrike- Frankrike trav både torsdag-  Både Nurmos o Stefan Persson landar hos oss imorgon på Grois Bois med sina hästar .   De hästarna startar fredag. ( Björn kör)- Lördag drar Björn hem för att köra i Rättvik G86 – För att åka  på Söndag    tillbaka till Paris  – DD Hitman i stora loppet i Paris ( möter Bold Eagle) .

En ny kusktalang var här idag o körde fort- Fredrik Skoog!! Ikväll ska Björn o Nygga hem till han o kolla fotboll på TV. Vi är så glada för all den extra hjälp vi får varje dag, som idag  7st !!!Det gör så mycke för vår personal.

Imorgon fortkörning i mindre skala -lunchmöte med hästägare- genomgång med Alla i personalen