50 år.

Det har nu gått 50 år från att han plocka ut sin licens. Olle börja som tränare på Rättvik med 4 häst i träning , Lord Poldo. De som stötta den hästen  var hockeyproffsen Christer o Tommy Abrahamsson, Ritha fiber ( Bredberg) Lucilla , Morli( Brasar ägde) .  Idag är Olle mest stolt över Björn. – Aldrig har ett ont ord sagts av Olle till Björn , Björn vet själv när nåt är fel , så hårda ord finns inte. – Ja, sa Olle , men skötsel av gården får jag fortfarande ha hand om.

50- år  som tränare vad är det  roligaste minne?- Det var när vi åkte över med Grades Singing o vann i USA, Brandberg har en video som han tar fram varje gång han vill skratta, min dåliga engelska  o orden Im so Happy…Vinna Åbergs med Mustard var oxså kul. Men så klart roligast av allt är Björns vinster i Elitloppet.   Allt som är  nära minns man bäst .Hoppas jag oxså får se han vinna Prix dÁmeric,

Har så många att tacka för mina framgångar- Alla Ni som jobbat hos mej, Alla Ni som haft häst hos mej – Sist men inte minst min familja med syskon svärföräldrar  , svågrar ja alla…

Vi planerar nu för fest samband med Färjestads V75