Måndag Kväll

Bild Conqur  Rain som sträcker ut i hagen- Ready Ribb MT Kod Röd  i hage   I Bakgrunden Olles bostad.  Foto Bästa Ida som oxså passar dessa fina hästar ( Alla är  Malta ägda) . Nu har Olle bestämt sej ,han ska åka en tur till Malta o ser hur travet fungerar där hälsa på alla vänner .  Få se vad som blir bästa veckan .  Martin går på semester i morgon,bilen styr han hem till Polen i 3 veckor. Martin säger Krakow är en “pärla” , dit måste vi oxså åka.  Conrad har kommit för att vara här den månaden Martin är ledig.
Igår kväll söndag efter 21.00 , då kom Martin  med traktorn för att vattna upp alla banor, så allt skulle vara perfekt måndag morgon.

Basic kalas fin i dagens jobb – Det blir nu 3 starter här hemma i Sverige  ,efter en månads vila – oktober drar vi till Paris för att gräva guld.