Tisdag Kväll

Bild Sauver

Bland de sista ut  för jobb var Sauver ( Björn) Thai Brodway ( Korpi ) Då hände något märkligt, Björn upptäcker grannens kor har kommit ner till vår bana, de står på vägen och när de såg hästarna så klart ville de oxså vara med o springa… Med stora språng hoppa de över diket o fortsatte efter hästarna.. Håkan som stod nere o kolla jobben , ringde grannen, men det var inte hans kor utan en granne ännu  längre bort- han kom som ett brev på posten med mathink o fick sina kossor på andra tankar än att gå ett “heat” på  banan med Sauver o Thai Brodway… Vi har även kor som går nere vid sjön, kanske ett 20 tal- De är fredliga , ifjol var det av 20 bara 19 som de hitta när de skulle ta in , en hade blivit borta, vargen tja eller oxså hade den blivit vild!!!

Björn fortfarande lite seg efter magsjuka- Skönt för han att ta det lugnt ikväll .