Fredag

Fredag- Så skönt med helg.

Det blev en lång dag o natt- Hästarna o folket från Halmstad var hemma .4.00 i morse- Ida , Micka o Jessica valde att börja arbeta på en gång.  De släppte ut o tog in, la sej sen nån timma för att sova i dagrummen.   De var glada för att  Olle fixat  frukost till alla  i morse.

Björn åkte upp till Göteborg efter Halmstad, fick sova ut , 8 timmars sömn- Hinna planera- ringa- Svårare att komma fram till  Björn än ring så spelar vi på lördagarna.

Malteser här idag – provkörde en häst o det blev affär- Så nu kommer den skörda ” guld ” på Malta.

Alla hagar är nu “snaggade”  så fint det blev efter betesputsning . Samtidigt slås all häst bajs ut  så inga högar kvar i hagarna.

Olle / Håkan har kört fort hela dagen, Olle har testat sto championats hästarna- 4 klara för final sa han, skulle ju vara extra kul att vinna sto championatet i år-  Nu är det 20 år sen Björn tog sin 1:a storlopps seger på Axv med Carolinas Mystic.