Söndag

Bild . Det blev middag idag oxså, potatis från grannens odling* , kantareller från Lökeneskogen, och fin rödtunga från saluhallen.Potatisen , man behöver bara röra den så åker skalet av. Kantareller ,de små bästa. Vi tänker mer o mer på köpa när producerat, äggen kan man hämta på Kils slakteri o bara swisha handlarn som bor nära oss, kött – Kils slakteri, imponerad av deras nya hamburgare maskin, det poppa upp säkert 20 varje minut, o så goa oxså. Vi prova i går säger bara gott!!

Det har varit ” kujdag” regnat  ända fram till kl 16.00- Då börja solen titta fram-  Dammen har stigit ett par cm, blommor som regnat sönder klipps bort. Olle kör med röjsåg,  Olle fick sin födelsedags present 1 månad tidigare- En robotgräsklippare klipper 500 m2 -Han heter Conrad och jobbar dynget runt i ur o skur. Nu kan Olle ta 50 % vila.  Får Annika bestämma ja då finns det snart på alla våra gräsmattor.

Reckless gick på “dundermotstånd” till helgen V75 – Eva Lena kommer iaf med en fulladdad häst.

*Det säljs grönsaker , potatis ,jordgubbar, dill mm hos Engelbrekts gård- Åk dit o handla.  Bättre mat kan det aldrig bli.

Trav imorgon Lindesberg- uppehåll till på torsdag Örebro.

Vi börjar imorgon med rakbana kl 8.00   ca 20 hästar i heatet- Bla  Got You BR ( Olle) Excelebration ( Björn)  Obi Digatao ( Stigi)  New Generation ( Janne) Ciggen ( kanske Linn?)