Måndag Kväll

Olle fixar kvälls maten. Gott blir det.

Full arbetsdag, inte var vi nöjda med Lindesbergs resultaten- Blodprov har i em sänts till Tyskland för att få ett  snabbt svar om något är fel, vi misstänker givetvis något- Kan det sista av fjolårets hö vara dåligt?

Varit många fina inköp av hästar denna månad, bla några efter Ready Cash .  Olle har nu häcken full att hinna besikta några till denna veckan oxså.  Golftävlingen ( fredag o lördag)  o allt roligt runt Axevalla är oxså superkul. Jula hotellet med massa dans o spex.  Behöver oxså hinna en sväng till Rishaug  i Norge o se hans 1-åringar.

En rolig grej- Värmlands Radion ska besöka oss en hel förmiddag nu i slutet på Juli ( återkommer om datum) många trevliga inslag kommer det bli, veterinären, flera stallskötare, givetvis nån hästägare o ishockey proffs,  Bosse som sköter transporter och Björn . Så håll Er vakna en torsdag morgon i  slutet av juli.

Lökene är som Hawaii- sol hela dagen- vid 18- tiden-en regnskur på 25 minuter ( Som Smhi o Yr missat)

Olles  ” slav” gräsroboten han jobbar 16 timmar per dag, det ser kalasbra ut.