Badtider.

Collage Bild 1/ Malta ,Metallic Beat o Cumin får bada i medelhavet. Bild 2 / Gården i Frankrike har en vacker konstsjö mitt i träningsanläggningen, Bild 3 /Monicas lilla hund gillar att ta ett kvällsdopp där.

Björn har varit i Montrée , åkte från Paris 04.00 imorse, ( ja Du läste rätt)BoB är snäll , han ställde upp som kompis o åkte med, tillbaka vid 17-tiden , (middag o en flaska vin hoppas jag ).  Ikväll så ska de gå på konsert Cool Play spelar i Paris o de har fått tag i bra biljetter.  Björn var på deras konsert för 6 år sen nyår i Dubai . Imorgon tidigt flyger han hem igen.

Olle har fixat fortkörningen idag- Det blev en strykning till på fredag,  hade hög puls o kändes inte bra. BR hästen kommer inte starta. Resten av gänget som gick fort var bra. Quarcia (2år) fick gå i rygg, bra.  Silent Hill/ Hes Marvelous 2 fina 3 åringar som vi får se mera i höst.

Global Underwriter o Rob Dyrbdeck till Konvalescent . In tillbaka JPS Sister .

Flera fina 1 åringar efter  bla Ready Cash( inköpta i Juni , Juli)  har nu kommit för inkörning, just nu kör vi in 12 st, som samtidigt går på bete,