Torsdag

Bild . Psyket vilar i hagen, startar måndag i Paris.

I kväll är det  Grillnatta på Åby- Hur många gånger har vi inte sett Benny O bugga loss till Streaplers. Kult säger jag.  Hoppas nu det inte regnar bort för dem,  vi har några kompisar som driver dansskola som går varje år just denna kvällen , var taggade om det inte regna.

Radion har varit här idag-Synd det blev politik kaos så programmet blev kort . Fanns saker jag önskat de pratat om-SOm att vi är  7 nationaliter som jobbar här nu  , det pratas alla språk- Björn är den som behärskar de flesta- Franska – super- ,Engelska – super –  Norska -Super ,Tyska-ganska bra- Italienska – tja det går- Finska där förstår han mycke . Danska – förstår allt men svarar på svenska.

En sak vet jag efter pratat med en polis från  Stockholm- Det slutar en polis varje dag i deras distrikt- det finns bara 2 st polis hundar i hela Stockholm – han sa att det tar 15 år att bygga upp  Polisen igen, med nya polis utbildningar. Kan förstå att privata vaktbolag lockar mer än gå på gatan i Stockholm.

Olle har åkt med Björn till Åby- Packade ner te o smörgåsar för hemresan,

Ingen klar ikväll – Alla outsider eller plats,