Lördag

-Bild . De nyanlända 1-åringarna har det  bra  på gården i Montrée.   De är  på ett typ av   tränings läger,   här  har  de sina rutiner- Komma in på fm- få mat-  De flesta nu ivagn- en tur på banor o i skogen. Mat igen o utsläpp o lek med kompisarna i hagen på em o kvällen.

Philip o Jessica har åkt med väg.beskrivning till Biri- Eva Lena meddela oss  de är framme nu– Hoppasde hitta  Biri- inte Bjerke.  Snällt av Philip att hoppa in på I Love Paris när Heni har semester . Carina skicka en perfekt häst från Frankrike för 2 veckor sen, Heni mötte upp o gav bästa vård- Bra när tjejerna pratas för att få mesta möjliga resultat

I Love Paris 1:a Norsk mästare- 250.000 Nkr !!

Lets Dance De 2 :a  ca 100,000 svkr till Kern.

Dremoko – ledning, räckte till en 2:dje plats, ca 225.000 kr

Kennys gäng var här- Oj så många goa som kände igen- Det var en trevlig träff- hästarna visades upp – Olle prata för den  om gården- glad blir vi  när en två trevliga män  sa – Det här är den finaste gården vi  varit på!! Så många hagar o fin r- hana hus-  ( Det gör vi  vill förbättra mer varje år)- Olle / Kenny grilla korv. ( Poppo var saknad som alltid när det gäller mat) .

Prata foder med Björn på telefon idag- 10 min senare  ringde han- beställt enligt Tornell ett fodertillskott, kommer måndag- med mera protin-