Onsdag

Den här damen startar i kväll på Bjerke – Easy Creation- Olle kvala henne ,  nu får han  chans vinna riktigt  lopp.

Olle, Per  Rune  o Lena åker Bjerke- Fika korgen är packad- smörgåsar o te + frukt o( + en  öl till Per).  2 hästar startar Easy Creation + CC Robber.   Easy  kommer att ha några andelsägare på plats,

Björn, lite meck för Carina på resebyrån  idag med hans visum till Canada -trodde det var  enkelt -men en massa papper, samma med Frankrike , deras system att bli ägare är flera “carte bleue” med underskrift.

Solvalla.  Så spännande att höra om deras nya bana-  Nya Innerspåret som  kan utnyttjas   vid galopp, Björn hade en idé – Om jag  galopperar första typ 1000 m -diskad direkt vid 1:a steg – då inget tjafs – bara att glida in på innerspår o inte försöka ta upp o rädda  situationen, då får bakomvarande bla ( vinnarhållet sin chans) .

Björn nu trött efter att ha åkt runt hela Europa  från 9.45 igår morseo framme, ikväll  20.15 –  Längre än en resa till USA eller till Thailand ….  Tror han just nu hatar allt vad flygresor är.