Mycke skoj i dag.

Bild : Det här var våra extra hjältar ,  Hockyproffs som tränar häst idag  !! Nygga o Marcus Johansson från USA har varit med o kört häst. Fredrik Skoog managerar det hela, ( Älskar Skoog gör  alla)   kusin Marcus ja han sköter bil parkeringen- Allergi  mot häst den stackarn.  Pappa till Marcus J var oxså med på travtrippen -Liksom Olle gillar  han umgås med   ungdomarna. Kolla vilken fin tatuering kusin Marcus   har på armen !! Skoog det är  den som alltid bjuder på roliga historier-  Här skrattar  alla – För Skoog kan dra många rolig historia- Bestämt blev iaf att i vinter ska de åka en helg o hälsa på ” Nygga”  (börjar närma sej nu att han drar ivägfrån oss  )Skoog – Håkan o Björn – blir en tripp i vinter,

Fredag morgon, då kommer de tillbaka  –   Vill köra häst.   På kvällen blir det grillparty  hos Marcus Krischel / Marcus Johansson   , de bor grannar i Karlstad.