Fredag em

Många har varit extra kuskar idag, Nygren o Skoog var de som var kvar till “the bitter End”  Håkan, Olle och nån mer hockygubbe+ kusin Marcus. Härligt sa Björn med den här extra hjälpen.

Lunch för Björn  med Skoog o Nygga hemma hos Olle, igår berätta de att det varit pizza ,( efter hade de alla 3 druckit minst i liter vatten- salt)

Olle får ta av sej kavajen nästa vecka,nu blir det köra av från lördag,  “kaxigt” sa han får se om det blir Drammen eller Åby- Shockings Suuperman ,genrepar inför Derby o UET+ Easy Creation ska göra sin andra start. Samma dag på Åby finaler, Björn är borta en vecka till  Canada( VM) åker på torsdag morgon , han har med sej  ST´s Petter . Petter är en bra kompis sen Färjestad tiden, så de kommer säkert få en trevlig resa.

Många var här för att se jobben .  Såg två som glänste extra Hés Marvelous / Mellby Free. Nya Genisis var oxså fin, Zaraha Goj , Shocking SUperman , Pampalo- Alla fina. Forza K( 2år) ny – fin. Pine Muscle ( 2år)  , Souny o Erika H- Bra jobb. Windshopper/ Genta -lugnt jobb fina.  Thai Brodway – bra- snart ute i lopp igen.

Your Higness i 1:a heatet – Tung träning,  Alla 3 i jobbet var tummen upp.