Fredag em

Frågor om VM- För att få köra VM måste Du kvalat in i Europa- Alltså Björn var 2:a för 2 år sen i EM  och kvalade då  in till VM, förra året körde Ulf Olsson EM  ( inte Björn alltså)  tror inte han var bland de tre första.  Alltså VM körs bara var 3dje år.  NärBjörn säger det troligtvis är hans sista, jo han får en chans till om han skulle vinna VM. Björn har kört ett VM tidigare det var i  Australien för ca 6-7år sen. EM körs varje år utom när det är VM då hoppas det över

Ilona skrev – Hade det bara varit 2 meter längre lopp hade segern varit vår. Nu fick Embleme de Castlet  nöja sej med ett 2:a pris i La Capelle. ca 50.000 svkr till BilBärgaren i Uppsala.

Prata med en andelsägare som köpt in en del i föl efter  Kimono Pearl – Readly Express,  den kommer till Björn nästa År,  det där måste vara en super stam! ( Slutsåld direkt)