Torsdag

Bild.  Ready Eccus.  ( Ready Cash) Stall Kredit , / några  norska gutter har handlat detta fina sto.)

I Love Paris, kom hem till Lökene  för två lopp, Norskt Mästerskap ( det vann hon för 3 veckor sen) o EM för ston ,det vann hon igår till glad odds för den som spela( 47 ggr pengarna),  De som jobbar på Monté  skickade upp henne i bästa skick. Heni hos oss på Lökene , har sett till att hon mått prima här , nu får vi se om  det blir  något mer race här hemma innan hon åker tillbaka till Frankrike. tjänat  1miljon på 2 starter!!

Fina tävlingar igår på Solvalla . över fem tusen på plats i publiken. Readly Express , nytt världsrekord, det finns  flera  föl i hans första årgång, vi har lyckan att ha ett, Cirkus var namnet ( efter Tivoli). Menhammar har minst 15 st!

Olle besökte Menhammar Stuteri , oj vilken fin anläggning, bla ett nytt rum ” Hall Of Fame” med tavlor  från Big Noon o framåt, så många miljonärer de haft ! Kan även njuta idag , då han fick en jub. bok med bilder o text.

Åby ikväll, vanlig V5 omgång,

 

,