Onsdag em

Tack Timoko för allt!!

Björn berätta  middagen  på söndag kväll som var både skratt o gråt  – Glädje över att Timoko vunnit  ,men  massor av tårar för att nu var det slutet på hans karriär .

AnnMarie skicka – Det går att se Bjerke o spela på ATG live ikväll. Det tackar vi för.

Byggare BoB ,  sa att vi har 200 lysrör som behöver bytas ut till LED ( köpt massor påBilTema idag) ,  han har  oxså fixat med nya  Led lamport som vi kan tända när vi lastar av hästarna  mitt i natten. Olle bygger en ny gavel på stora höga stallet, Martin fixar , behövs material ,nu ska vi snart rödmåla hela gaveln.  Hagarna börjar bli klara ,” Osten” en klippa . Idag har de spolat ett stall ( Snart är vi klara)  – Uj så mycke jobb-.

Bästa vinnarn ikväll… Av 3 banor väljer Olle en . …Mellby Dashing- Lugn start- Bara gasa .