Lördag

att

Lökene från en skylift –

BoB hinner fixa med foton samtidigt som han byter lampor. Idag fixar han med nya  lampor till gårdskontoret.  Olle åkte i morse till Cederin för att vara med på fortkörning , var en 2 åring som Olle ville provköra.  Efter lunch blev det gräsklippning och  börja rensa upp rabatter från sommar blommor.

Igår kom det 2 hästar in träning från Fromell i Örebro ,  2 år – Ivania och Inspector båda är efter Donato Hanover  (, sto o hingst).. De  fick känna på Lökene miljön första dagen , alla nya hästar är lite “blyga” till att börja med, nu vet vi att de kommer bo på Lökene i minst 3 år, så de kommer göra sej “hemmastadda”.

Idag är cykel maffian igång- Cykeltävling- Hovslagare Tune, bästa banarbetare Martin och snickare Conrad, tävlar på cykeln. Jag spelar på Martin som vinnare,,,,,