Måndag

Derby helgen blev ju bra i inkörda pengar på 2 dagar ca 1,4 miljoner , segrar 4 st , stallets   Västerbo Hardcash avsluta dagen med V75 vinst.  Båda Derby hästarna gjorde det bra.  Nu ser vi framåt mot nästa helg i Norge, med både kriteriefinaler o Derbyfinaler. Kryddas med  auktion på Bjerke lördag kväll. Det är oxså auktioner av Franska 1-åringar onsdag – torsdag kväll. ( Select onsdag.)

Först ska vi hinna med att sela ut 12 hästar inne på Färjestad ikväll. Idag är Nicolas tillbaka efter att ha varit sjuskriven, ingen har semester, alla ska vara på plats igen Mantorp  i kväll oxså med 3 hästar, Glenn Boko , Gustaf Boko och Eskimå Brother

Mannen som vann 100.000 kr på Björn i lördags , vilken lycka, först lösa Entré , svara på frågor, bli en av 5 tror jag, vinna en Quis tävling och sen därefter dra en häst. Fick bollen med Björn till 38,ggr pengarna. ( Tror han var mindre nöjd när han drog bollen) Vinst!!!   Alla som löser inträde och klarar några frågor kan de närmaste omgångarna vinna att få dra en lott. ( Se listan på ST sidan vilka tävlingar det gäller)