Yr

Bild. Det här är YR efter Rouge o Bold Eagle, ett charmtroll o ngt alldeles extra säger de på stuteriet.  Dax snart att åka ner o hälsa på. Sture, Karlstads bästa investerare har köpt stor del i henne.Håkan och Sture delar YR.

Håkan , vad skulle vi göra om inte han fanns , han  fixar med allt från ringa ” vattenmannen” till Eva på Kraft, dessutom beställa hö, lampor osv , ja allt har han ett finger med . Bästa mentor alltså.   Nu kommer Håkan  vara med i 2-årings satsningen, Håkan  o Olle ska flera ggr i veckan vara i det stallet, allt för att vi måste satsa ännu  mer tid på 2-åringarna.

BoBBen har städat bland alla vagnar o hjul i garaget. Mycke skräp som åkt i container.  En vagn lyste bla alla – En helt ny från 1965  som Olle inte använt- trä ,  mahogny helt ny + Grades Singing´s  vagn, blå, o även Quarcio De Chens vagn finns kvar i garaget- BoBBen sa, vi ringer Årjängs museum , de måste väl vara intresserad av dessa fina trävagnar? Nån i familjen vill sälja -men där var det stopp!!  BoBBen sa – kan sälja ditt  nya hönshus som står på logen?- Svaret var Nej där oxså… Hört nu historien om att räven gräver sej in även om jag har nät runt hönsgården