Måndag Kväll

Bild Soppan hemma hos BG idag

Det blev en lång dag, Många skötare + Björn var kvar i stallet  till  kl 19.00 ikväll.  Lunchen hemma hos Björn var   Gulachsoppa + västerbotten paj. Janne som jobba med Nicolas hela dagen ,  var trött när han åkte hem vid 18.30 tiden. Nicolas då, Guld värd… Tack för idag.

Nicolas hjälpte oss köpa en kalas fin 1 åring före Italienska auktionen- Ready Cash + bättre mor än de som gick på auktion, till ett pris som var mycket  mindre än 3 miljoner som den dyraste efter Ready Cash  kosta.( Dandy Godrel´s ägare var det som slog till direkt )

Imorgon kör vi frukost tillsammans, 6.45 är det uppdukat med kokta ägg, smörgås , rökt  o pharma skinka , ost  , juice , actimel( populärt) fil, flingor , frukt, får se om vi kanske hinner steka pannkakor oxså. Sverre är först på morgon, ( sisådär kl 5 kommer han)  fixar  alltid  på kaffe o hjälper till att duka upp till alla. Det här är en frukost som är trevlig.

Björn kör från morgon till kväll på Lökene  tisdag ,samma extra folk som igår.