Fredag

Här står bilarna snyggt på rad.

Ikväll startar Angela Rain i Kalmar, Då säger min kompis ,när jag läser  ett program o det bara är en häst från en tränare som åker minst 30 mil , då är det ” stenklart” . Takter kör. 100,000 i 1:a pris,  tyvärr är det  inte alltid stenklart.,   kan  vara som i detta fall, familjen kommer från Kalmar o vill gärna se sin häst på hemmabanan.  80 mil tur o retur , tycker faktiskt  vi är värda  1:a priset.

Björn varit på plats från 7.00 till dagen tog slut Många ägare på besök under dagen. Obi Digato´s ägare ,o  som vanligt kom Anita o Göran punktligt kl 14.00, Norska ägare oxså på besök, ( de ska hit o hämta tillbaka pengar vi svenskar vann sist i Norge)

Olle fick en ledig dag , han har spelat Unionsgolfen  på Karlstad GK- Gick med 2 supertrevliga nya bekanta sa han, vi bytte telefonnummer o snart ska vi ses igen, hur gick golfen Olle?, tja sa han jag var i mitten- Wiotti ( ICA handlare) från Arvika sopa oss från knäna o neråt, vann med många poäng,

Imorgon gör Say that again Frankrike premiär – Kl 20.00  i Maugenchy- Det går att se på vår app franska flaggan  exakt tid .

BoB har städat o städat,nu åker container nr 7 iväg till soptippen,, Han fixar ikväll med att plocka in tegel  i en container med dörrar, de 2 nya utegångarna har han o Osten monterat klart, beställt snöskydd av Bender idag , ( Jo snart snö på taken)  – Nästa stora projekt ,  BoB o Osten börjar med till veckan  gatubelysningen i allén ska upp.- Då kommer med all säkerhet Cran Canaria planet på onsdagarna ta fel o landa hos oss…

Björn o  BoB ska åka in till Karlstad o äta ikväll. Först Björnkollen.