Måndag em

Bild. Så här glada var ägaren till ” Hennes Höghet” och Olle  efter loppet i lördags . Goops champis i glasen,  magnum flaskor korkades upp . Lördag var en dag som alla som var på ” Goop logen” gick hem med mer pengar än de hade när de kom. God mat sa alla  – Tack Nina, Färjestads travet´s  bästa medarbetare..

Att vara med ” pool” är ingen lätt grej… man tömmer i massa burkar  för det ska vara klart vatten- Det blir det inte- nu dax att stänga ner för år. Imorgon kommer han som vi väntat på poolkillen….

Lång dag som vanligt för alla i stallet- Olle kommer ikväll börja beta av auktionskatalogen- rosa prickar för de som måste besiktas, röda för de vi kanske hinner oxså… Matte ska  oxså pricka in sina värderingar  , han kör på  blodsband o vad som passar  alla ston -Håkan sammanställer sen allt .- Håkan o Björn finns på plats både torsdag- fredag