Tisdag

Här står de “morgondagens stjärnor” 1-åringarna väntar på att få dagens motions tur- Inte vem som helst som körde igenom dem igår. Björn var på plats i paradiset Mortrée. Det är Guld stam på samtliga …

Idag har Björn åkt  hem igen.

Ny häst in kommer på fredag,  från Norge- Clementine FF ( ca 600.000 kr på kontot).

Olle hoppa in som kusk på Oaks kvalen i Norge söndag- Det blir  en “picknick” tur till Momarken, CC Robber o Easy Creation,,

ILove Paris o Rolex var båda fina i jobben . 2 klara vinnare ?

Förkylning på personalen, flera snorar på Lökene- Eva Lena , Olle , Philip ,tappra o jobbar fast de har hosta o lite feber.

Philip  o Sverre  har semester över Kriterie helgen- Josefin o Hanna  jobbar .

BoB o Olle kör kvällsskift, nu  kl 19.00 sopar de in nya råspånet som kom  i container – BoB fyller på med hö till Jessica o Eva Lena. Kanske en tur ner o skjuta Canada gäss vid sjön- det är 1000 tal som skriker o flaxar runt . Imorgon har  BoB lovat  fixa med hummer soppa till Olle- V86 på TV  tillsammans. Inköpslistan kommer snart …  Fryst hummer   … osv