Söndag

Olle uppe i ottan för att hinna med alla förberedelser för Norge-Nu blev det lite miss från hans sida, ( Inte personalen de visste)

Momarken, Oaks kvalen med  Lopp 3 CC Robber , Lopp 5 ,Easy Creation( Olle ) o börjar efter Solvalla är slut vid 18.00 tiden. Lena o Micka åker med sina hästar. Alltid fint åka med Olle som har en  fikakorg med te o smörgås i bilen.  Loppen går att se på ATG Live.

6.00 Drog Bosse iväg med de som startar i 1:a loppet på Solvalla

Lopp 1 Mellby Dashing ( Björn), Caresse och Mamasan.  Vem av dessa är bäst? Svårt att säga , den som får bästa loppet.

Bosse drar sen hem direkt efter hästarn har hämtat sej o är duschade , kanske vid lopp 4..

Lopp 11  I Love Paris– Är man bäst då åker man egen bil med sin skötare. Heni lämnar Lökene vid 10-tiden. Det här är en bra chans. Vill nån av personal stanna kvar o se kriteriet , går det att åka med Heni hem.