Tisdag Kväll

Björn har kört fortkörning från morgon till kväll. Mattij ägare bjöd på tårtor till 11- kaffet – Det tackar alla för. Snällt.

Björn o Bob städa bort ännu mer skräp- Container 8 snart full igen, Björn kasta järn bitar i container missa o den kom tillbaka i ansiktet, vårdcentralen som plåstra ihop. ( Jag sa att Börje Salming har 400 sydda är på kroppen!!)

En långtradare med en pall gröna växter kom vid 18- tiden- Ägarna till Dreamoko hade skickat, då Björn var hos dem gillade han växterna som täckte hela deras hus, så vackert. Nu får vi se om det går att fixa på husen här.

När kvällen kom var det mat hemma hos Olle, BoB o Björn- Italiensk Mozzarella med tomater- Pressad potatis o kycklinggryta.  Efter var det genomgång med vad som behöver fixas på gården innan vintern. Skulle tro att ” Osten” passar som chef för dessa jobb.

Grannen ringde 21.00- Det står en ko på travbanan- Älgko? Nej en vanlig svensk ko som rymt från sina kompisar nere vid sjön, den lever farligt , älgjakt på måndag…

Ingen fortkörning imorgon– städdag efter listan som kommet – Björn har ett möte med fodergubbar tillsammans med Håkan 11.30.

Björn kör imorgon kväll på Åby-  torsdag – fredag fortkörning på gården