Torsdag Kväll

Tisdag kväll när vi käka middag räkna vi kostnader   transporter- Vi har 2 st på gården som jobbar o har kort för bil o kärra- Såklart mer ekonomiskt om man tar bara kärra o bil istället för 2 småbilar in till Paris när ex 3 eller 4 startar.  Sagt o gjort Håkan ringde Bosse o sa vi vill köpa en kärra för leverans torsdag— Visst är det underbart att bo i en liten ” håla” det fixa Bosse på direkten- Bosse fixa tom fina dekaler på kärran. + att BoB fick med sej nya strips för att  dekorera våra 3 bussar i Frankrike. Glömde kanske oxså  att vi fixa en dragkrok igår em till BoBs bil som skulle dra kärran  , BoB handla snabbt  på biltema drag krok  o installera själv hos Andreas på Däcko  ( 1600kr) Så nu är fina kärran lastad med sulkys o vagnar som Frankrike behöver , BoB är på väg- Ringde nyss från  färjan-  Kaffe var packat , missade snus  . Vad handlar man för en vinter i Paris-snus – saltgurka-kaffe- Kalles Kaviar- sill -knäckebröd- och givetvis smågodis + choklad, ( Ni alla som åker ner i vinter o vill vara poppis -Ni ser inköpslistan!!!

Björn har ikväll samlat in rapporter o pratat med alla skötare- Imorgon kör vi i ottan på gården- Då Björn ska till Paris från Karlstad vid 13-tiden-Jättetrevligt sällskap sa han till Paris  – VästerBo Hard Cash startar på kvällen o Göran med familj åker med till Paris.