Lördag em

Bild .I Paris är det fortfarande frukost på altan!!

Blev en jättetrevlig kväll i Paris,   personalen  som PoPPo , Monica , Ilona, Philip,, BoB ,och våra fransmänn, blev bjudna av Josef uppe på hästägare avdelningen . Där blev det skåla o glada skratt till Champis.  Avslutade kvällen med  Göran o Anton i centrum  ( Det här måste vi  snart göra om sa Björn )

Olle har hela dagen hjälpt till med nya dräneringen av ladan, tur Olle var på plats  för annars har det aldrig blivit klart, ( Saknar BoB redan idag, då Olle jobba ensam tillsammans med Grävmaskins föraren )Nu så ska regnet inte skära av vägen längre.

Nya dammen på gården ska de börja gräva till veckan- Tur vi oxså har Utab som vet hur det ska fixas.

Björn på väg mot Tyskland-Ska köra  2 lopp i morgon em för storstallet Courant- Alltid fina vältränade  hästar ,så det tackar man givetvis direkt  JA till- , Sabine som sköter dessa hästar   är  världsklass -alltid perfekt ordning . ( Går att se o spela på ATG live)

Panasonic – 5 :a  ca 15.000 kr iaf – oktober månad nästan  betald.