Torsdag


Det var en bra dag på Solvalla igår . 3åringarna levererar Sunsibar( 1:a) , Olles kompisar från Rättvik äger, Waikiki fick stryk på linjen ( 2a)flå fortsatte med Marvel(1:a) Stall Kennys ägare på bilden.Nunna (2:a) Bra hon kommer bli nyttig. Gustavo Boko (1:A) hade det på känn han skulle vinna , fik ju oturligt stryk sist. Marhadina o Zahara Goy var båda bra 4:or. Mamasan 5:a .
Torsdag är 2-åringsdag , några ska gåsulky jobb , dvs de är långt kommna.
Bra nu när Anna Rönning jobbar här, då kommer Stig Sjögren o hjälper tillo kör. Stig har ju varit proffs, lika är det med Janne , han var oxså proffs en gång. Sån tur vi har denna hjälp i Stig, Janne, Brunzell, Håkan.
Björn travfritt idag- står på i fortkörningen hela dagen.

Ikväll Maquenchy 17.55 startar den vita hästen Diva De Nacre. ( går tyvärr inte att se)