Lördag em


Veckan som gått
Älskar stall Kenny – Han är duktig att fixa för sina delägare, fredags var stora delar av His Marvelous gänget i Borlänge, övernattning o matställe bokat efter tävlingarna- Tyvärr Marvel visa gamla synder, de hade iaf ett trevligt dygn ihop. De ser framåt – Marvel ska vara på start tolvan i 2018 års Derby.Nu är Stall Kenny som ett “virkgarn”, de ägare hästar hos oss , Timo o Johan, samma ägare som hoppar runt lite-Kul det är en ny familj Stall Kenny

Tid är pengar – Allt måste gå fort-förra torsdagen konstatera Tornell lösbenbit på en topp 3 åring vi haft några månader- Måndag ( 4 dagar senare ) hade Björn fixat operations tid – Klart o operarat.
Tisdag börjar resan mot Paris Candor Hall start 16 Nov – 450,000 Svkr i 1;a pris en vanlig torsdag kväll .Hela ägarfamiljen kommer åka med till Paris. Trav + kultur oxså.

Bryssel spets o slut- Här visa sej Björns skicklighet igen- anmälde barfota men banan var för lös så han fixa snabbt byte till greppskor efter värmning. Nu väntar en V75 final o efter det ev Frankrike. Skötare Jessica

Nuncio- Tack, så glad Du är tillbaka .

Joe Marini- Du gjorde vår dag 100% till stallet!!! Skötare Micka. 2 hästar hela långa vägen till Bergsåker o båda vinner. Vinnarskalle på Björn o skötare

Björn o Sune stoppar turnén i 12 timmar för att äta gott i Sundsvall, o fira lite , i Kil där släcker vi köken vid 21- tiden.
Renoveringen av kaffestugan börjar ta sej, /( röd dag) har mattläggare gjort klart , nu ska IKEA skåpen in o nya luchmöbler ska monteras måndag, de förra har stått pall sa Olle i 21 år!!! Många märken o minnen där i bordsskivan som vi skrattar åt.

Förr , gav veterinärerna hästarna extra hjälp när de fick vinter päls. De fick alla Ultrasan-nu finns det inte längre i sortiment , som mycke annat som var utan karens o bra.