Söndag


Det regna igår kväll, vi åkte efter V75 slut till 2 olika kyrkogårdar , la kransar o tände ljus, det var mycke folk som trotsa det dåliga vädret. Skönt sen att komma hem tända en brasa o dricka en kopp te med scones.
Bergsåker – Suger fortfarande på- Två tränar segrar på V75. Tränare segrar är roliga för de delar man ju mer med både stallpersonalen o ägarna,

Bryssel ägare är ett gäng killar som fortsätter satsa, köpt flera fina 1-åringar i år efter Ready Cash o Bold Eagle.Att Björn åkte för Bryssel var så sant, han har ju fungerat från o till och ingen idé om han inte visar “framfötter” att dra ner till Frankrike, Nu kör vi Final hemma 25/11 .Håkan har kört de flesta jobb, långa intervaller efter puls mätare .Jessica fixar allt i vardagen helt perfekt.

Joe Martini 5 år – Micka sköter, 3-dje raka segern! 19 startar i livet, han är valacken som har en karisma som en avelshingst. I hagen nu på morgon visa han inget spår av trötthet , gjorde den ena långa rushen efter den andra ner för backen o upp igen…

Söndagen inleds i Frankrike 11.55 BACCHUS – ( Går att se fransk TV eller flaggan)

Solvalla-
Lopp 7 Miss Piggy bf bak. Möter 4-åriga ston. plats
Lopp 8 Zanzibar bf bak . Bakspår (11) vann sist från spets hela vägen. Outsider
Lopp 8 Desifinado bf . Bakspår (12) plats.
Lopp 10 Labellarozza bf ro som alltid, Olle vann med henne sist på Färjestad. Plats