Fredag Kväll


” Blodad tand” efter besöket på Färjestad i måndags, det blir Wallenbergare i kväll-( Utan ströbröd).
Varit flera extra kuskar- Greger Artursson dök upp vid 8- tiden- Anton fixa till så han fick köra med i 3 heat på fm.. Håkan har varit här från tidig morgon( 6,00) till efter lunch. Janne så klart oxså. Olle hade möte med länstyrelsen kl 10.00. Den nya dammen vi vill bygga ska de godkänna , Utab utan han skulle vi aldrig klara det här , Sven med på mötet, o han sa att vi fixar det med av o till vatten som länstyrelsen vill ha det.Tack Sven Du är bäst!!!
Fölen ska hem från Frankrike 20-25 / 11 kommer de att vara på plats hos fam. Klot i Vårgårda . skriver i veckan vilka som åker hem.
Regnar nu på Lökene- Olle har sladdat 14 hagar, ska frysa inatt o då har vi parkett golv imorgon, Olle har tänt marschaller på gården. Nu fredagsmys!!