Lördag Kväll


Oj Oj – Vi har fått massor av snö- Tur vi har Martin o Olle på gården, de kör nu ikväll plog o snöslunga, så alla kommer fram imorgon.+ Att Annika kan gå med sina morots baljor till stallarna.
Olle hade hemmatjänst fredag ( förkyld) inte så bra… då han putsa spisen så alla inställningar ( modern) var borta- 3 timmar i arbete för att försöka få igång den igen -Nej funka inte- Då ringde Björn till BoB i Paris som med face Time fixa till allt på 30 min- nu blev det mat lördag ikväll.- (Ryggbiff o gratäng,)
V75- 2 segrar till Björn . Avd 1 sa de alla i TV att den trava “kråka” då kan det vara bara att ha en kusk som Björn – Han fixa på ett par boots bak + några fler brodd i skorna- Vips trava den som en klocka o det blev vinst.
Timo- har alltid vältränad hästar – Guld , bara att sätta sej tillrätta o vinna med Zenit Brick.
Imorgon fakir turen från Stockholm till Paris- 6.05- Håkan åker med ner- trav söndag o arbete på Montré måndag.