Fredag


Ett “pudrat” Lökene idag, allt lyser vitt , vi har fått 1/2 cm snö, temperaturen -1, nu blir det fortkörning. Dagarna går efter vanor, “M Tatcher” är andelshästen på bilden som nyss fyllt 3-år, man kan ställa både dag o klocka efter hennes delägare, en dam med röd bil dyker upp med “godis påse på torsdagar efter 15.00 , fredag , Anitha o Göran alltid kl 14.00, dessemellan lite rörligt Sonja ( hon masserar henne oxså) Petra tittar oxså ut. Nån helg åker Håkan från Dalarna för att hälsa på. Bortskämd häst? Nej inte ett dugg…hon gillar morötter o äpplen. Även hag- kompisen får njuta av godiset.
Björnkollen senare i em.
3 starthästar går på auktion 25/1 i Paris , Twitter, Dynamic Dam, Bacchus. (Alla startklara).
Buddha tillbaka efter 2 månaders konvalescens.
17.10 Toulouse- Beppe AM o Lets Dance DE. ( flaggan på hemsidan om Ni vill se loppet)