Fredag


Nr 1 är att alltid ladda upp med en ordentlig “frulle”
Dagens 1:a lopp på Vincennes – 3 hästar till start. Svenske Super Nice som Björn kör. Dreamboy AS är tysk o Clementine FF är norska, ( Dessa två gör debut i Frankrike).
Fortkörningen här hemma har varit bra, -1 grad o det har varit många hästar som gått fort på raken idag.All extrahjälp vi har haft har varit toppen.
Björnkollen kommer som vanligt lite senare. Per var här igår, idag starta han sin resa med bil till PDA helgen, bra för Björn fick med lite nya dresser ner. Olle skulle oxså vilja bila ner nån gång sa han- Fint sa Håkan då kan Du ta hästbussen ner med nån starthäst…Vi har bytt ut en hästbuss före jul. ( den har gått sisådär 7000 mil) enkelhytt dvs man åker helst bara 2 personer i den. Umeå bil. Bara ring Håkan eller Bosse om Ni är spekulanter.( Ingen dragkrog heller)