Onsdag em


Björn har en krönika varje onsdag i Aftonbladet, både trevlig o stalltips inför V86 , Denna vecka handla det lite om vad som kommer hända de närmaste 10 dagarna. Readlys lopp ( Hur än en gång stackars Call Me Keeper var i vagnen, denna gången från start, före det fastna han ju när Björn gick omkull) , Timokos avtackning, Reckless på söndag med ny kusk.
Bacchus gjorde kanske sin sista start för stallet på lunchen idag- Monté i bakvarv!!( Bordeaux)Gjorde ett kalas bra lopp, 2:a knappt slagen. (2:ca 50.000kr) Nu säljs han på mixed auktion 25/1- Om jag inte ropar tillbaka han skratta Björn.
Hela dagen Martin flyttat snö vi fick ca 1 dm snö inatt igen, ja Olle oxså flyttar snö, han som uppfann snöslungan sa Olle borde ha Nobelpris! Nu snöar det igen…Björn har dragit mot Solvalla igen. Lilian drog nu till Danmark med The Patriot, skulle till nån duktig massör som fanns på vägen hem sa hon
Våran lite ilskan älgko är tillbaka på skogs slingan-Tur Pshyco är en Cool kille -Idag sprang hon med efter i ca 100 m…

V86 -ensam vinnare 22miljoner-

Nunna- Behöver lopp sa Håkan.
Desifinado- Bra sist – Chans.