Torsdag em


Bild Beppe AM.
Attans fick stryk av en smygkörd häst, men den var iaf Svensk. Den dubbeln måste ha gett “klirr i kassan” Beppe inkassera iaf ca 160.000 svkr på sin 2:a plats. Svenssons fick nästan det dubbla på King Kir.
Kolla lite siffror inför helgen, stallet o Björn har idag passerat+ 4 miljoner i inkört. Bra siffror där. Imorgon arbetsdag och på kvällen auktioner, tror alla svenskar som är travintresserade på plats, mingel party där det serveras bubbel i varje vrå!! 3st från stallet går under klubban.
Glad blir man när en häst vi gillar får ett bra hem. Montreal kommer bli kompis med Gongfu, kastration först..Snälla ägare som vill han ska ha ett bra liv fortsättningsvis.
Björn som alltid är på gott humör gick igår igenom stallets 2-åringarna o kommentera alla till oss- Killarna i Frankrike gör ett bra jobb, var inte bara en pärla bland dem utan många, Blir storlopp ästa år i både Italien, Norge, Frankrike o givetvis Sverige!!

Timo på Monté för att köra sista finslip med Readly o de andra 3 som han skickat ner till Inga.-