Söndag


Bild. Förra söndagen skålades det i champagne uppe i “stallcafét” på Vinncennes, här samlades alla ,hästägare,supporters, skötare, tränare , Jockeys, det blev en härlig stämning i glasburen , Du kan välja dricka vin ,öl, te eller chocklad med grädde, det serveras baguetter med godaste innehåll. Åka till Paris på trav bara för att få sitta där o njuta. Just så här skulle det vara på svenska banor, logerna på Åby i all ära där sitter några få personer-det blir inte stämning som i Paris. Åbys stallcafe ligger oxså under banan , så där har man ingen utsikt alls. Riv ut våning 1 o gör ett glashus som på Vinncennes,
-9 grader o solen värmer! Det var Sverre som fick rikstoto seger igår med Ragazza. Vi ligger bra på det i träning just nu , 3-åringarna i startgroparna, broddfritt snart. Banorna på Lökene är mjuka o fina- tack vare Martin som alltid är med när det fryser till.
Paris- Björn tog Fakir turen 6.15.
Lopp 1 Elba `D am spår 15 Autostart.
Många fina lopp i em
Lopp 4 Cupion F-Westholms häst -Björn kör
bla kan man se Traders möta BiliBil i ett monte lopp ( Lopp5)
Lopp 6 Inga In Heaven ( Björn) voltstart – Har nr 1 dvs minst pengar i loppet.
Lopp 7 Fd svenska Zahara Goy imonté