Etolie & Philip


Bild. Etoile 2 år o Philip.
Nu är båda på väg hem, Etoile stall Kennys fina 2-åring, Philip har varit i Frankrike snart 9 månader, han kommer hem till en nyrenoverad lägenhet med nya inköp av möbler o textiler från Ikea- Håkans döttrar har fixat o även målat om allt i hans lägenhet.
Lite blandat om idag /Imola Boko -fin i jobb – Nu blir det kval. Reckless inte helt klar – Eva Lena får trava på lite mer . Ready Ribb- Ska åka Bergsåker 1Maj- JPS Sister åker hem till Frankrike imorgon. MT King of The Hill- Vill prova han på Färjestad denna veckan. Sauveur- En sista kolla av Tornell på torsdag , antagligen bara att träna för fullt nu, Bryssel – Här går snacket – Harpers till Elitlopps helgen- Fuji San- Ica Stefan dyker upp o vill se jobb på torsdag, Hes a Marvelous- Kanske en gång in på Färjestad. Easy Creation- ok startar, Topspin- Får kolla upp. Earn and Burn- siktar mot finaler Elitlopps söndagen.

Konvalecenter som är på väg in igen- Margareth T.
Regnat på em- Nu ikväll sol + 12 – Olle fick åka in med Hugo till Service , inte klipper bra- Alla 3 knivarna var slut( Eller borta) – Vem ska nu vakta huset i 2 dagar? Han kör runt hela nätterna på gräsmattan med beslysning..