Onsdag


Bilder Turja o Varenne.
Att resa med Jori till Italien sa Björn är som att ha “kungen” med sej på resan, så populär båda är, Italien hyllar Varenne varje år, han leder defileringar , visas upp för publik , Italien kan verkligen hedra 2 stora hjältar.
Igår kväll sa Björn hade Dreamoko´s ägare fixat en restaurang, hade jag kommit dit i Taxi ensam hade jag aldrig vågat gå ur bilen!! Innanför dörrarna var ett super matställe , vi åt säkert 10 rätter o fisken var den bästa!!! 5 stjärnig krog.
Distriktarn här i em- Imorgon åker Windy Amikk hem till Norge.
Fick sova i bilen sa Björn när jag kom hem från Italien , då jag glömt nyckeln till lägenheten,

Björn vann enkelt lopp 1 med vältränat från Bergh.
Lopp 6 Waikiki – Barfota bak Bra chans
Lopp 9 Dreamboy skor- 1:a starten i Sverige, kom till Lökene 5 Mars, Outsider.