Torsdag Kväll


1-åringarna som nu kommit till Mortre har det mer än bra- Nu börjar inkörningen-Kan Poppo o Gänget göra samma jobb som förra året-Då har vi ett nytt gäng polerade o startklara 2 åringar i juni 2019 .
Vi har kört på utan Björn idag som drog till Frankrike 2 dagar – Mortré torsdag fredag, Paris fredag kväll o hem igen lördag morgon för Gävle
Håkan kom ikväll med stora bussen- Däcko hade bytt gummimattor i bussen.Så glad vi har denna stora familj med släkt som fixar allt- Andreas Däcko- Inga problem alls med varken däck eller vvs- Hampus som snickrar o fixar allt – Irma som ritat alla nya loggar till kläderna – Ja Håkan då som styr upp alla..
Nästa vecka travfritt Elitlopps weekend drar vi igång 100%-Björn hemma på Lökens från måndag – fredag.
Ett glatt gäng- Nygga ( med hockey några hockey proffs) – Håkan- Evenings Prayers ägare-Goop Olle – Ica Stefan- Trond- Mamasan´s ägare ( 4st) Ja de är 24 st som delar bord- Nu finns det 2 platser kvar – De sitter Kongressen lördag – Söndag- Ring om Du är intresserad av de 2 platser som finns kvar. ( Kan ev ha någon mer på lördag)