Onsdag Kväll


Oj så många tummen upp det blev på Färjestad jobben.- Minst 4 st av 2 åringarna som var inne o testa banan är klara för kval- Aldrig varit bättre på 2-års front nån gång , Ser vi i backspegeln är alla inkörda o tränad i Frankrike i stort sett ett år. Poppo – Ringer varje dag vill fortsätta följa sin inkörningshästar..

-Björn köpte för hästägare räkning en 1-åring efter Jack De Bellout- ( Bror till Fregat Island som vi har i stallet) den ansluter sej nu till gruppen 1-åringar för inkörning. Dessutom var Björn glad att Lille Lars är tillbaka som hästägare- köpte en 1-åring efter Marahadja som redan finns i gruppen för inkörning på Mortrée.

Vi var 40 st uppe på Golfen o kalasa på deras goa mat- ryggbiff eller torsk med mos- eller pyttipanna med ägg o rödbetor.

Björn tävlar på i midsommar- Årjäng ( fredag)- rättvik( lördag) – Kalmar- (söndag) Halmstad ( Måndag) osv.. Patrik sa idag – Hur orkade Du Björn tidigare med ditt program? träna köra lopp varje dag? Tja sa Björn man var väl tokig då o ville vinna allt.