Torsdag Kväll

Björn körde sista turen kl 16.30- Varit en dag med skurar, men alla vid gott humör! Björn som fika på morgon med Tune vår hovslagare- Vill bara säga att vi har 48 häst till start mellan 29/6 – till 3/7 Lite jobb med balanser.

18 st 2-åringar kom hem i april från Frankrike träning, varit där 11 månader , bete , inkörning o träning- 17 av dem är kval klara, den sista opererad för lös benbit. Poppo o Pilip har tränat bra- aldrig missat en dags fortkörning. Vintern i Frankrike har varit toppen för hästarna , de uppför sej som gamla hästar, står stilla efter snabbjobb i stallet,lätt att sela av osv.

11 st av 2-åringarna kvalar på Färjestad på fredag Kväll , resterande 6 så snart som möjligt!
Olle har lövat gården- viktig tradition-Flaggan ska hissas imorgon nu är det Midsommar +12.