Torsdag em


Bild Chianti / Foto Zen
Chianti äntligen fick han till det utan att det o vann “busenkelt” Roligt för Nygga som var på plats. Det får väl bli ett glas eller två Chianti ikväll? Skötare Zem. Rajaha Silvio kom till oss i Maj måndag , debutera direkt med vinst på lunchen, Sverre sköter.

Bilen drog vidare mot Göteborg.Åby ikväll. Em för kuskar, både Olle o Björn har försökt några ggr att vinna ett EM. Björn har haft förmånen att gå vidare till VM några gånger, fick ett år uppleva Australien o Canada, men tror Björn inte längtar tillbaka att åka på em, allt var bättre förr som Olle sa, då var man borta i minst 10 dagar , fina hotell , lediga dagar, roliga middagar o man fick massor av nya vänner för livet.Sen att Olle varje år mötte Ulf Thoresen gjorde inte det enkelt.

Åby
Frozen Elsa- Spår 12- Har tränat på bra, plats.
Lorina Pink, Lorina Citron- outsider
Armanac- 3 år Dagens sista lopp. Plats.