Fredag em


Så här fint blir det när Andreas kör i hagarna med frontputsaren. Det här är bra, samtidigt slås alla “skithögar” sönder med kedjorna bakom, bakterier i hagarna bli borta.
Idag fick vi 1:a lasset med årets hö- Håkan var direkt med på noterna- Styrde upp så att vi har gammalt hö till de som startar 3 veckor framåt- Det nya hö kommer unghästar o inte start på nån vecka att få.
Åby lunchtrav ( även om inte Björn gillar lunchtrav) blev bra- 2 åringen Zola Key Ohotad tog han sin 2:a raka seger. Lorina Citron 1,2:a samma dag, Raje Silvio som vi fick från tränare ” Kalle Trappa” imponerade med en bra spurt. Varför heter han Trappa- Jo i ungdomen bodde han i en 1/2 trappa på Herrhagen i Karlstad.
Blåser så stolar , markiser o träd rycker runt!! Träd har ramlat på rakbanan o Martin håller nu på ” rensa” upp, Köpcentrum Bergvik i Karlstad är utan ström!! Fredags handla går inte
Zola Key äger Jan Magnusson som oxså är uppfödare.