Söndag


Ja så här såg det ut på fredag kväll efter att stormen gått fram, ja det låg även ett stort träd över garaget. Martin ( tur han finns) var på lördag ute med sågen o tog bort träden som lagt sej över banorna iskogen som vi använder dagligen. Olle har mycke jobb idag, då det blåst ner grenar o löv över alla gräsmattor.Så ” Conrad” får vänta nån timma innan vi “släpper” ut han för att klippa.
Regn har vi fått men inte lika mycke som Göteborg. Kanske 3-4 timmar fint regn inatt. ( Ingen åska)
Mamasan var 2:a igår- Per bjuder på tårta nu- Nu har Per två hästar hos Eva Lena- Idag kör långsamtur han sin franske 2åring.
Reckless – Björn sa innan loppet, att det är optimalt som en seger om han kan vara 3:a – 3:a 500.000kr bättre kunde det inte bli!. Nu får Nicolas titta över REckless imorgon sen får han vila nån vecka.. –
Söndag travfri dag – Måndag Färjestad- Tisdag- Solvalla ( då ska Olle köra lopp) Vi träffa kusken från Nya Zeland på Åby igår, det var snäll vänlig dam. Onsdag Eskilstuna , Torsdag Åby, Bergsåker ? får se om Dreamoko´s poäng räcker..

Vi tillsammans med Medin hade Grekisk afton i logerna på Åby under tävlingarna , vi slog ihop. Go mat o hästägarna umgicks, vet inte om Medinarna dansa Zorba innan de städa upp och gjorde matlådor till bla hästbussen , det var iaf mycke mat o gott var det o stämningen var hög!. Taziki, oliver, kyckling potatis, sallad ,kåldolmar bröd mm.
Frankrike
13.05 Caresse ( går att se på flaggan)
14.30 Bacchus. Monté( gräsbana 1370 m lång- Då är det nog bara ett gärde som de klippt ner gräset o preparerat.