Måndag


Måndag inte vilken måndag som helst, Olle fyller år o flaggan ska hissas. Han jobbar på som vanligt ,fortkörning o nu på em har han fått hjälp av Lill Martin i trädgården, de blåser löv o plockar pinnar.
Besöker oss gör Risto Airaksinen från Finland, han jobba många år för Olle, så vi har hört många roliga trav historier, o fler lär det bli under kvällen.Risto har varit med Björn o kört heat under dagen. Veterinär Nicolas här o listan var lång,
Olle fick i present av Björn en fantastisk kikare- Nu kan han se ut över älgstråken o se vilka hästar det är i jobben från balkongen.Dessutom oxså ett fotbad med massage. Telefon plingar hela tiden i köket , Olle har glömd den hemma…
Färjestad
1/ Forever De C. skor- Bra fransman som snart ska hämta pengar i höst i Paris..
2/ Fanny Chenal- Skor – Vann enkelt 1:a starten- Chans.
4/ Pampalo- Skor- Gjorde bra lopp sist- Chans
5/ Arvika By Night skor- Spurta bra förra gången- Plats.
6/ Wir Ideal- Barfota- 20 m bakom – Bra Chans
9/ Ula Mil/ bf fram, Möter bara ston- Vinner felfri
10/ Jula bf r.o / Bästa Sofia rider- Chans
11/ Sugercraft / Bf r.o Plats.