Tisdag Kväll


Bild -Lite varmare i Frankrike än här. ( Foto Monica)
Pengar på hästarna idag. Från 1/11 ska alla som startar i Frankrike ha Rino vaccin- Det visste vi sen länge så alla våra är reg. o klara i passen.
Björn varit hemma på gården , avsluta nu i regnet med att ha samtal med varje skötare om deras hästar.
Östersund söndag , då måste vi övernatta- Inget vi gillar , 55 mil en väg o V75 börjar tidigt.
Vi behöver 1 ny kraft på Lökene, då Stigi behövs i Frankrike, En ny kraft oxså till Frankrike- Jobba med unghästar , trevligt tillsammans o mycke trav ( varje dag) – De är härlig samvaro , BoB o Poppo som gärna grillar o tar ett glas rött. Ring Björn om Du är intresserad .
Olle har gått ut på skattjakt – hitta gult guld …Det kommer bli kantarell smörgås kväll . Jo innan skattjakt i Kil då var mammas kreditkort kvar i nån butik….3 att välja på ICA, ( nej ) konsum ( kanske) – eller lilla inrednings butiken (ja)