Onsdag


Beppe Am 2:a på lunchen 8000 Euro var 2:a platsen värd. Beppe är till salu.
Emelie , final i avels premierad Nr 8 av 70 st !!! WOW BRAVO
BILD – Julio De Lux – SM – vi kommer visa alla att han är bäst ( FotoIda)

Björn ledig dag , ledig … tja han var hos överdomstolen kl 13.00 om sitt straff Derby helgen. _ Straffet för träning stod kvar ( Björn enig med dem) Däremot togs straffet för drivning bort. Avstängningen därmed borta,
Olle har rest till Bjerke- Stigi snäll o åkte med – Smörgåsar o kaffe i fikakorgen- ( Lite problem då Stigi hatar grönsaker)
Transporten mot Solvalla var efter 14 .00 då vi har hästar i sista loppet

Lökene Martin har som vanligt onsdag sopat rent på alla dyngplattor. Bästa då får vi aldrig några råttor eller kryp kvar. Sommarn börjar ta slut , vatten bad stora ska samlas in , inte så många som går ute på nätterna.

Jo vi har fått lite förkylning i stallarna , några snorar o vi kommer inte starta någon utan kontroll . Flera har fått apotek medicin av våra vet. Men med den kontroll vi har skulle vi aldrig ligga 3:a i Sverige i inkörda pengar 2018.